петък, май 11, 2007

На пазар в Метро...

Вчера ходихме на боулинг и се уговорихме с Ангел да отидем днес в Метро и да разгледаме палатките. Трябваше да мина да го взема в 9 сутринта, пък то аз се събудих в 9. С минимално закъснение от около час се изтъпанихме на спирката в очакване на автобуст. Метнахме се в 2-ката и от ДАП продължихме пеша. В Метро както винаги имаше много за разглеждане, изгубихме около 2 часа, харесахме си палатки (леки, двуместни за 35-40 лв.) и запълнихме липсата от служебен фотоапарат. Поехме обратно да ги изпробваме на сух док (в сървърното помещение, че е най-голямо, а навън валеше дъжд) и да огледаме всички шевове обстойно, че Иванина си взела миналата година, но според Лъчо шевовете и някак се разминавали. Оказа се, че палатките спокойно побират 3-ма души (4-ма ако са по-любвеобилни и се гушнат всичките), много лесно се разпъват и сгъват, с Ангел останахме много доволни и очакваме 14-ти, когато ще ги изпробваме в полеви условия. Остават спалните чували...
Между другото, Стан се появи в ицку, доволен, че му превели парите, вика - Понеделник взимам китарата. Днес пък решихме да се разходим до Технополис, че имало колелета на далавера (105 лв. парчето, с ддс). Подбрах го, отиваме, намери си той струни за китарата и се офайдосахме с две от последните четири колелета. Аз си забравих в магазина раницата, та се връщах за нея. После еквилибристики докато си закачим педалите и стегнем кормилата, ту един инструмент няма, ту друг, добре че помпа намерихме. Уж еднакъв модел велосипедите а седалките и педалите - различни. Моите се навиха, а на Стан в тясното не можаха. Въртяхме телефони да намерим универсален ключ за колело, че те са по-тънки и баш за такива случаи, Роско обеща да ни оправи в неделя.
Остава да изпробвам новото фото - Никон 2100 - 2 МПиксела, 3х Оптично... За любителски снимки смятам, че повече не е нужно. Само да се заредят батериите и ще го разцъкам.

2 коментара:

Анонимен каза...

[url=http://wmtraffs.ru/]WMTraffs.ru[/url] - заработай баксы, продавая popunder трафик с этой партнёрской программе
Сайт WMTraffs.ru предоставляет Вам возможность заработать на любой интернет-ссылке, без своего сайта. Такженаша партнёрка предлагает покупку трафика с сайтов сети интернет popunder, clickunder, растяжка в шапке, обычные баннера.

Анонимен каза...

научих много